Ruokaasuomesta.fi palvelu suljetaan toukokuun lopussa (28.5.2020). Tuotteiden tilaaminen ei ole enää mahdollista.
Tule maistamaan

Suojärven Suklaatila Oy

Makua maalta - suklaata hyviin hetkiin!

Tuotteet

Alakategoriat

Mustikkamaitosuklaa
Mustikkamaitosuklaa
3.80 €
47.5 € / kg
Out of Stock

Tietoa

Suklaatila on Ylöjärven maaseudulla toimiva käsityöläisyritys. Valmistamme suklaiset herkut pienissä erissä ja tuoreina asiakkaillemme yhdistellen kotimaisia luonnonraikkaita makuja viettelevään samettiseen suklaaseen.

Tilamme Suojärvi on kuulunut suvullemme yli sata vuotta. Emäntänä, isäntänä ja yrittäjinä toimivat Katja ja Tomi Järvenpää. Yli kymmenen vuoden ajan me Suklaatilalla olemme kertoneet ja todeksi näyttäneet viestiä siitä, että maaseutu on mahdollisuuksien paikka yrittäjyydelle. Herkkukeidas peltojen äärellä on meidän tarinamme.

Address: Liivalammintie 75
34140 Mutala
Joined: 13.03.2017
Phone: 050 345 0360
Email: asiakaspalvelu@suklaatila.fi
Nettisivut: www.suklaatila.fi

Shipping

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse 0-4 työpäivän kuluttua tilauksesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme emmekä kykene valmistamaan sitä normaalin toimitusajan kuluessa, olemme sinuun yhteydessä. Antamallamme lähetystunnuksella voit seurata Postin kautta toimitettavien pakettien kulkua Postin sivulla www.posti.fi/lahetystenseuranta. Toimitusmaksu tuotteillemme on 5,90 €. Pientoimitukset saat kätevästi kotiisi asti Postin Pikkupakettina. Voit tilata tuotteet myös noudettavaksi tilaltamme.

Refund policy

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus, joka koskee yksityisiä kuluttajia. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Toimintaohje tuotepalautuksessa: 1) Ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoita, mitä tuotteita olet palauttamassa. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 050 345 0360 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@suklaatila.fi. 2) Palauta tuotteet postipakettina osoitteella Suojärven Suklaatila Oy, Liivalammintie 75, 34140 Mutala.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .