Hyv%c3%a4 poika

Metsäojan tila

Onnellisen eläimen taival ja sen aistit myös lihan maussa.

Tuotteet

Alakategoriat

Piian paketti
Piian paketti
50.00 €
20.0 € / kg
Rengin paketti
Rengin paketti
100.00 €
20.0 € / kg
Emännän paketti
Emännän paketti
150.00 €
20.0 € / kg
Isännän paketti
Isännän paketti
200.00 €
20.0 € / kg

Tietoa

Metsäojan Tila sijaitsee Juupajoella, Pohjois-Pirkanmaalla. Tila on nk. siirtolaistila, Pertin isovanhemmat joutuivat lähtemään Valkjärveltä, Karjalasta evakkoon ja päätyivät tänne Juupajoelle. Tilalla on harjoitettu karjataloutta jo niistä ajoista saakka. Sukupolven vaihdos tehtiin Anjalle ja Pertille kesällä 1993. Lypsykarjatalous on ollut päätuotantosuunta aina vuoteen 1997 saakka. Syyskuussa 1997 tilallemme saapui kaksi kantavaa Highland- hiehoa, jotka olivat kotoisin Tanskasta. Lypsykarjaa oli Highlandien rinnalla maaliskuun loppuun 1998 asti, jonka jälkeen siirryimme ainoastaan Highland Cattle- rodun kasvatukseen. Olemme siirtyneet vuoden 2012 alusta vain ja ainoastaan lihantuottajiksi.

Tällä hetkellä karjaa on meillä jo yli 80 päätä kaikestaan ja sen enempää emme voi karjaa kerrallaan pitääkään, koska tällä luvulla pysymme rehussa omavaraisena ja näin tiedämme mitä eläimillemme syötämme. Toimintamme perusajatuksena on korkealaatuinen, eettisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla tuotettu erikoisliha. Eläimemme toimivat maisemanhoitajina laitumilla, samalla edistäen luonnon monimuotoisuutta.

Highlandimme on saanut syntyä ja kasvaa elämänsä vapaana laitumella, emon rinnalla 8-9 kk kulkien ja imien emon maidon ravinnokseen sekä valiten siten omat ruoka- ja lepohetkensä, mielestämme tällöin puhutaan onnellisesta eläimestä. Nuoret sonnipojat kun sitten siirtyvät tänne meidän pelloille ja metsiin laiduntamaan, saavat ravinnokseen ainoastaan korsirehua, tarvittavat kivennäiset ja vettä. Puhumme siis nyt grass fed / ruohoruokitusta –lihasta.
Address: Metsäoja 170
35520 Juupajoki Juupajoki
Joined: 14.07.2016
Phone: 0503611412
Email: pasurit@kolumbus.fi
Nettisivut: www.pasuri.fi

Shipping

Tuotteiden toimitustapa sovitaan tilauksen yhteydessä. Tuotteemme voi noutaa suoraan tilalta tai erikseen ilmoitetusta noutopisteestä, johon tuotteet kuljetetaan.

Refund policy

Tuoreilla elintarvikkeilla ei ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §). Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla vastaava tuote tilalle.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .